KVINNE VANDRING

24/4 - 8/5 - 15/5 - 29/5 - 12/6

Hei alle fantastiske kvinner, dette er en vandring designet for oss og for at vi skal finne tilbake til våres urkraft!

healing circle
healing'
128933104

Jeg har satt opp 5 forskjellige arrangement utover vår/sommer, hvor jeg ønsker vi skal komme sammen og dra på vandring ut i skogen. For i skogen er det mye magi og kraft.

En plass hvor vi kan slippe oss selv fri, bli kjent med de fantastiske plantene vi har rundt oss, ha ulike seremonier for å tilkalle våres urkraft tilbake og føle den energien vi lenge har holdt inne og unnlatt slippe fri.
En tid for oss kvinner for komme sammen sterke, og heale på et dypt nivå.
Slik at du kan oppleve den unike kraften du har i deg!

HVA VIL DU LÆRE?

Du vil også lære om mange av de forskjellige urtene og blomstene vi har rundt oss.
Føle og kommunisere med moder jord, slik at du kan begynne å lage din egen urtemedisin.


Vi vil tilkalle på naturånden som er rundt oss, hun savner oss kvinner. Moder jord vil så gjerne vi skal ta tilbake visdommen og hun er klar for å vise oss. Og jeg skal være med å guide og holde energien samt være en trygg havn for deg.

Det vil bli ulike meditasjoner med fokus på å reconnecte med våres land og jord, og de mektige plantene vi har her.En reise hvor du vil føle på en ekstrem balanse og kanskje endelig finne deg igjen. På en ny og mer kraftfull måte.Det jeg vet er at dette kommer til å bli en helt livsforandrende tid for oss alle.
Du vil sitte igjen med en helt ny kunnskap og en følelse av å føle deg trygg i deg selv og med omgivelsene rundt.
For det er en helt unikt trygghet i det å kjenne moder jord, og hennes planter. Vite hvordan tilberede og bruke dem for medisinske årsaker eller som mat!


Jeg har i mange år vært ute i naturen og skapt et unikt forhold med moder jord. Og det har reddet meg på mange måter, og finne tilbake til den kraften som jeg bærer på. Samt lytte til naturen, for i naturen er det mye kommunikasjon-vi har bare glemt bort hvordan lytte til henne.
Jeg ønsker dele med dere den kunnskapen jeg har fått utover disse årene, for vi kvinner er moder jord. Og når vi skaper den kommunikasjonen med henne er det magiske ting som skjer.


KURS HOLDER - CAROLINE TEIGEN

5 ULIKE DATOER Å VELGE MELLOM

SØN 24 APRILSØN 8 MAI

SØN 15 MAI

SØN 29 MAI

SØN 12 JUNI